Categorie | Geld (besparen)

Welke spaarrekening geeft de hoogste rente?

Gepost op 17 June 2008

Een nieuwe spaarrekening openen

Uiteraard wil Iedereen wel een spaarrekening met een hogere rente dan zijn huidige spaarrekening. Gek genoeg zijn er maar weinig mensen die van spaarrekening veranderen. Dit terwijl overstappen niet moeilijk is en vaak meer geld oplevert dan je denkt.

Waarom veranderen van spaarrekening?

Het is erg jammer om je gespaarde geld op een rekening te laten staan met nauwelijks of geen rente. Ookal heb je “slechts” een paar 1000 euro op je rekening staan, overstappen naar een andere bank of spaarrekening kan je er al meer dan €100 per twee jaar schelen. En vaak kost overstappen je niet meer dan een paar uur.

De top vijf van banken met de hoogste rente laat zien dat er op dit moment zonder voorwaarden vijf procent rente verkregen kan worden op spaarrekeningen. Vaak is dit bij de wat kleinere of relatief onbekende banken. Hier staat je spaargeld overigens net zo veilig als bij de grotere banken.

Snel de hoogste spaarrente berekenen

De website www.vanspaarbankveranderen.nl maakt het nu helemaal makkelijk om de hoogste rente te verkrijgen en om van spaarbank te veranderen. De website geeft door middel van een uitgebreid stappenplan op basis van de door jou ingevoerde gegevens je exact de informatie over bij welke bank je de hoogste spaarwinst kunt behalen.

Tevens geeft de website advies over de veiligheid van de verschillende banken, en maakt de site alleen gebruik van betrouwbare banken. Kort gezegd betekent dit dat alle banken volledig vallen onder het depositogarantiestelsel met toezicht van de Nederlandsche Bank.

Kortom wil jij wel eens weten of je over je gespaarde geld de hoogst haalbare rente ontvangt? Bezoek dan zeker even deze site. Bij deze alvast een top 5 spaarrekeningen met de hoogste rente. (stand:5 Jan 2010).

Heb je een nog hogere rente gevonden, laat het zeker even weten in de comments!

Eff. jr. Stand: 05 Jan 2010
Spaarrekening
% Bank
2,80 WestlandUtrecht Renterekening
2,60 MoneYou Spaarrekening
2,60 Aegon Bank Eigen stijl Sparen (basis)
2,60 NIBC Direct Internet Spaarrekening
2,50 Anadolubank Alfa Spaarrekening
Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.