Categorie | Geld (besparen)

Geld besparen via kortingscodes

Gepost op 11 May 2011

kortingBijna dagelijks krijgen we reclame in onze bus waarin allerlei kortingen en kortingcoupons staan. Veel mensen gooien dit direct weg maar als je je er even mee bezig houdt en enkel koopt wat je nodig hebt kan dit een leuke hobby en een mooie besparing opleveren.

Als je op internet iets koopt dan kan je daar ook meestal korting op krijgen. Deze kortingen worden geadverteerd via zogenaamde kortingsites. Hier staan alle huidige kortingen voor ecommerce sites handig gegroepeerd. Een leuke site om een kortingscode of een actiecode te vinden is kortingvandedag.be. Deze site focust vooral op kortingscodes van uitstapjes zoals evenementen, musea, dierentuinen, etc. maar recent is er ook een pagina met kortingen op webshops toegevoegd.

Een greep uit de kortingen die er op dit moment opstaan: (6/1/2015)

  • 10% korting bij Zalando
  • €15 korting bij ICI Paris XL
  • ….

Dus ben je van plan iets te kopen check dan zeker eerst de online korting sites eens!

Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.