Categorie | Huis&tuin&keuken

Tips om uw woning stijlvol te decoreren

Gepost op 25 February 2010

decoUw huis is pas een echt thuis wanneer het er gezellig en sfeervol is. Met de meubelstukken en kleuren op de wanden komt u al een heel eind, maar uw woning krijgt een persoonlijke toets door het aanbrengen van verschillende persoonlijke decoraties. Het stijlvol decoreren van uw woning hoeft niet duur te zijn, met een aantal simpele tips komt u al een heel eind.

• Koop leuke spulletjes in een budgetwinkel. Ook Kringloopcentra hebben vaak nog zeer bruikbare en leuke decoratie artikelen waarmee u uw woning prima stijlvol kunt decoreren.
• Handdoeken voor in de keuken en op de badkamer kunnen uw badkamer en keuken zeer stijlvol decoreren wanneer ze in passende kleuren aangekocht worden.
• Foto’s geven een persoonlijk en warm gevoel in uw woning. Fotolijstjes kunt u overal hangen en zijn een prima decoratief stuk.
• Uw woning krijgt een warm aanzicht wanneer u kaarsen als decoratie gebruikt. Kaarsen zijn relatief goedkoop en in zeer veel verschillende vormen en kleuren te verkrijgen.
• Gebruik opbergbakken en rekjes. Dit ziet er direct opgeruimder uit en vaak staan deze bakken ook nog heel stijlvol.
• Schilderijtjes, schalen en beeldjes geven uw woning een duur uiterlijk zonder dat dit duur hoeft te zijn. Dit zijn prima decoratieve stukken om her en der neer te zetten.
• Het is ook altijd leuk te decoreren naargelang de feestdagen. Ook dit hoeft in bepaalde budgetwinkels niet duur te zijn en zo geeft u uw woning een feestelijk gevoel mee.
• Uw woning lijkt al helemaal gedecoreerd wanneer er een heerlijke geur in huis hangt. Dit kunt u op verschillende manieren bewerkstellen, maar wanneer u direct warmte in huis wilt brengen raden wij toch geurkaarsen aan. Ze geven een heerlijke subtiele geur en staan ook nog heel stijlvol in uw woning.
• Uw woning stijlvol decoreren kan ook prima met natuurlijke producten. Leef uzelf uit met verschillende natuurlijke schalen. Herfstbladeren, eikels, kastanjes maar ook bloemen kunnen prima uw woning opfleuren en geven een zeer mooi effect. Zeker wanneer u de schaal afwerkt met kaarsen. Er zijn verschillende manieren om uw woning te decoreren met natuurlijke materialen. U hoeft enkel creatief te zijn.

U ziet dat het stijlvol decoreren van uw woning helemaal niet duur hoeft te zijn. Met een aantal kleine en goedkope veranderingen kunt u van een saaie doorsnee kamer een warme en stijlvolle kamer maken. En dit enkel door een aantal decoratieve producten aan te brengen.

Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.