Categorie | Geld (besparen)

0900 alternatieven maakt bellen naar callcenters goedkoper

Gepost op 23 April 2008

goedkoper bellen

Bellen met een callcenter is nou niet het leukste wat er is. Sterker nog, het staat bijna in ieders lijstje van top 10 ergenissen. Niet alleen de slechte service, maar ook het lange wachten voordat je iemand spreekt en de daarbij horende kosten leidt tot veel ergenis. 0900 alternatieven biedt hier een oplossing voor.

Deze website biedt een overzicht van alternatieven voor betaalnummers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het feit dat het vanuit het buitenland niet mogelijk is een 0900 nummer te gebruiken. Om deze reden heeft bijna elk bedrijf een alternatief nummer om ook buitenlandse bellers te woord te kunnen staat. Deze nummers zijn bijna altijd een stuk goedkoper dan de gebruikelijke  0900 varianten, alleen moet je wel weten wat deze nummer zijn.

0900 alternatieven geeft een overzicht van de goedkopere 0900 alternatieven. Typ de naam van het bedrijf in dat je wilt bellen op 0900 alternatieven.nl en je krijgt het voordelige nummer te zien. Ideaal!

Website: http://www.0900Alternatieven.nl

Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.