De gegeven gaartijden zijn slechts indicatief. veel hangt af van hoe groot de groenten zijn gesneden en de versheid.
| Aardappelen | 20-25 minuten | 
| Andijvie | 15-20 minuten | 
| Artisjok | 45-60 minuten | 
| Asperges | 20-25 minuten | 
| Bleekselderij | 15-20 minuten | 
| Bloemkool | 10-15 minuten | 
| Boerenkool | 15-20 minuten | 
| Broccoli | 15-20 minuten | 
| Chinese kool | 15-20 minuten | 
| Doperwten | 15-20 minuten | 
| Groene kool | 15-20 minuten | 
| Kapucijners | 10-15 minuten | 
| Knolselder | 25-30 minuten | 
| Koolraap | 25-30 minuten | 
| Kouseband | 15-15 minuten | 
| Lamsoor | 5 minuten | 
| Mais | 15-30 minuten | 
| Peultjes | 5-10 minuten | 
| Postelein | 5 minuten | 
| Prei | 15-20 minuten | 
| Raapstelen | 10-15 minuten | 
| Rabarber | 10-15 minuten | 
| Rode bieten | 35-40 minuten | 
| Rode kool | 25-30 minuten | 
| Savooi | 15-20 minuten | 
| Schorseneren | 30-40 minuten | 
| Snijbiet | 10-15 minuten | 
| Snijbonen | 10-15 minuten | 
| Sperziebonen | 10-15 minuten | 
| Spinazie | 5-10 minuten | 
| Spitskool | 15-20 minuten | 
| Spruitjes | 10-15 minuten | 
| Tuinbonen | 15-20 minuten | 
| Witlof | 15-20 minuten | 
| Witte kool | 10-15 minuten | 
| Wortelen | 15-20 minuten | 
| Zeekraal | 2 minuten | 
| Zuurkool | 10-15 minuten | 
