Categorie | Hoe doe je dat?

Cheat codes voor Grand Theft Auto IV

Gepost op 20 May 2008

Grand Theft Auto IV Een van de meest spraakmakende games van het jaar is zonder twijfel Grand Theft Auto IV voor de Xbox en playstation. Deze game gaat over een Servische immigrant Niko, een oorlogsveteraan, die voor zijn komst in Liberty City gevochten heeft in de in de Bosnische Oorlog.


Niko is door zijn neef overgehaald om naar Liberty City te komen om daar de American Dream te beleven. Eenmaal geariveerd in Liberty City blijkt deze "dream" toch behoorlijk tegen te vallen, maar Niko weet zich te redden door een nogal gewelddadige aanpak.

De cheat codes voor GTA

Zoals voor veel games zijn er ook voor GTA IV door de makers een aantal cheat codes ingebouwd. Onderstaand filmpje geeft een duidelijke uitleg hoe je deze cheat codes kunt activeren en gebruiken.


Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.