Categorie | (Huis)dieren

Leuke en hondvriendelijke hotels

Gepost op 04 January 2010

dogWanneer u op reis wilt gaan met uw trouwe viervoeter begint er vaak eerst een hele zoektocht naar een juiste verblijfplaats. Het is niet altijd gemakkelijk een mooi verzorgd hotel te vinden waar u met uw hond welkom bent.
Voordat u beslist om op reis te gaan met uw hond dient u wel eerst een aantal zaken te bekijken. Sommige landen hebben namelijk zeer strenge regels met betrekking tot honden die uit het buitenland op bezoek komen.

• Vraag zeker raad wat betreft de entingen die uw hond dient te hebben in een betreffend land. Dit kan nogal verschillen. Om hier een overzicht van in te zien kunt u kijken op de site van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde.
• Regels kunnen ook snel veranderen in een land. Vraag daarom altijd advies bij de ambassade van het desbetreffende land.

Ook onderweg dient u uitdrukkelijk rekening te houden met de noden van uw hond. Zo dient u ervoor te zorgen dat het niet te warm is in de auto, de auto goed verlucht wordt en u regelmatig stopt om uw hond wat te laten drinken en de behoefte te laten doen. Overigens dient u er ook altijd van verzekerd te zijn dat u uw hond veilig vervoert.

Tips voor een aantal leuke hondvriendelijke hotels:

Dogs Included.
Dit is een speciaal reisbureau voor hondenliefhebbers. Dit reisbureau biedt vakanties aan waar uw hond ook welkom is en dit in verschillende landen. Zij hebben een breed aanbod aan mooie hondvriendelijke hotels waar het heerlijk vertoeven is en dit in een juiste kwaliteit en prijsverhouding. Ook heeft de site veel tips voor een goede vakantie met de hond.
Www.dogsincluded.nl

Cavalier Meuteke.
Op deze uitgebreide website vind u enkel vakanties die door leden zijn uitgetest. U kunt zichzelf er dus van verzekeren dat dit vakanties zijn waar uw hond ook echt welkom is. Ook weer een uitgebreid aanbod met ervaringen van anderen en dit voor verschillende landen. Daarnaast is er nog veel informatie te vinden over honden algemeen.
www.cavaliermeuteke.com

Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.