Categorie | Overige tips

Hoe maak je vuur met een blikje cola en chocolade?

Gepost op 18 April 2008

cola en vuur

Ik vraag me dan weer af wie er ooit op gekomen is om chocolade op een blikje cola te smeren maar goed, het werkt prima. dus mocht je ooit ergens op een onbewoond eiland stranden en je hebt alleen een blikje en een chocoladereep dan weet je nu hoe je vuur moet maken!


How To Make Fire With A Can Of Coke And A Chocolate Bar - The funniest home videos are here

Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

8 Commentaren op deze post

 1. Viespeukje zegt:

  Wedden dat het met oorsmeer ook lukt :-)

 2. admin zegt:

  ok, laat het ff weten! :)

 3. Albert zegt:

  Tja, als je aanspoelt op een onbewoond eiland, dan staat daar ook een frisdrankautomaat en een snoepmachine klaar om dit te doen… Je zult het dan wel standaard bij je moeten hebben, nietwaar?

 4. admin zegt:

  de kans dat je aanspoelt op een onbewoond eiland lijkt me kleiner dan dat je ergens een blikje vindt en een reep chocola bij je hebt! :)

 5. Dominance zegt:

  Lukt het met een bierblikje ook? In nederland schijnt de zon bijna nooit dus je moet idd wel in een warm land aanspoelen:p

 6. vdfabianvandijk zegt:

  ga onder de scouts

  groetjes vdfabianvandijk

 7. sukkeppukje zegt:

  hee jongens kom op zeg dat werkt toch niet :P

 8. Boer Hans zegt:

  Zaagsel.

Heb je aanvullende tips? Schroom niet en help je medelezers!