Categorie | Trucs

Verdien gratis bier met 7 super kroeg truc’s!

Gepost op 31 March 2008

Awel, de eerste post op dit blog! En om gelijk maar goed te beginnen gaat deze tip over bier, beter nog, gratis bier! Met de volgende bar trucs laat je iedereen versteld staan en als je het een beetje slim aanpakt verdien je de hele avond gratis drankjes.

   
 


De Kurk stand
De truc: Laat een kurk zo vallen dat hij rechtop land. Het geheim: Houd de kurk horziontaal in je hand en laat hem vanaf een afstand van ongeveer 1,5 zijn lengte op de tafel vallen. De kurk zal dan bijna altijd met de onderkant de tafel raken en vervolgens een draai van 90 graden maken waardoor hij precies rechtop blijft staan! Even vooraf oefenen is aan te raden!
 
   
Papieren flesopener
Iedereen kent de truc wel waarmee je met een aansteker een flesje bier kunt openen. Dit kan je echter ook met een stuk papier of met papiergeld. Vouw je biljet of papiertje in 2en en rol hem vervolgens strak op als een cigaret. Buig hem dan doormiddan zodat er een scherpe hoek ontstaat. Houd het open einde tussen je duim en wijsvinger, en pak het bierflesje met je andere hand, zodanig dat je hand geheel om de nek van het bierflesje zit. Nu kan je door de papieren opener als een hefboom te gebruiken de de dop er af “wippen”!
 
   
Spelen met vuur
Allereerst sluit je een weddenschap af met je vrienden dat je een “shooter” glas whiskey op kan tillen met een vlakke hand. Vervolgens vul je het glas voor de helf met 100-proof whiskey (50% alcohol) en steek het aan. Vervolgens druk je je handpalm over het glas waardoor het vuur gelijk dooft en het glas vacuum zuigt waardoor het aan he hand blijft kleven!
 
   
Kurk uit fles
De truc: Verwijder een kurk uit een wijnfles zonder de fles kapot te maken. Uitleg: Neem een lege wijnfles en druk de bijbehorende kurk door de opening zodat hij in de fles valt. Vervolgens vertel je je vrienden dat je de kurk uit de fles kunt krijgen zonder hem stuk te slaan. Hiervoor pak een pedaalemmerzak en deze rol je op en steek je voor 2/3 in de fles. Vervolgens blaas je de zak op en trek je de zak uit de fles. De kurk zal, geloof het of niet, samen met de plastic tas uit de fles schieten.
 
   
De buigbare sigaret
De truc: Buig een sigaret zover dat hij met de filter de bovenkant raakt zonder hem te breken. De oplossing: rol een geldbiljet strak om de sigaret. als je hem nu buigt zal de sigaret niet breken en blijft hij naderhand rookbaar!
 
   
De Kameel
Op de pakjes Camel cigaretten staat een kameel afgebeeld die naar links kijkt. De truc is dat je deze kameel naar rechts kunt klaten kijken. Zet hiervoor 2 glazen water achter elkaar en plaats het pakje camel cigaretten hier weer achter. Als je nu via de voorzijde door de 2 glazen kijkt zal de kameel naar recht kijken. (..ongelofelijk)..
 
   
Balancerend bierglas
Niet zozeer een truc maar wel erg leuk! Doe alsof je een goede goocheltruc kent en vraag iemand die tegenover je zit om zijn duimen naast elkaar op de tafel te leggen (nagels omhoog). Vervolgens zet je voorzichtig een gevuld bierglas op zijn duimen en loop je naar het toilet. Het slachtoffer zal zeker een paar minuten (of langer) bezig zijn om het glas van zijn vingers af te krijgen!
 
Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.