Categorie | Computers & Internet

Draadloos netwerk versterken met aluminiumfolie

Gepost op 12 April 2008

draadloos netwerk versterken

Als je een draadloos netwerk hebt komt het nog wel eens voor dat je internetverbinding niet al te snel is. De problemen met je netwerkverbinding ontstaan vooral als het signaal door een aantal muren heen moet. Dit zorgt vaak voor een zeer trage verbinding. Nu zijn er in de winkel tal van externe antennes verkrijgbaar die het draadloos signaal versterken, wat m.i. ook best helpt. Maar met een beetje aluminiumfolie en wat plastic (bijvoorbeelde de kaft van een snelhechter oid) kun je je signaal enorm vertsterken.

Aangezien ik zelf last heb van een zwak signaal (bij mij moet het signaal door een muur heen) heb ik dit gelijk geprobeerd. Het resultaat is prima, mijn internetverbinding is absoluut een stuk sneller geworden.
Bekijk eerst even het filmpje, daarna kun je de mal voor de antenne hier downloaden

mijn wifi antenne
Mijn eigen creatie!

 

 

Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.