Categorie | Computers & Internet

Controleer de betrouwbaarheid van Ebay verkoper met Auction Inquisitor

Gepost op 02 April 2008

Windows & Mac: De gratis software van Auction Inquisitor scant Ebay verkopers op betrouwbaarheid. Het enige wat je hoeft te doen is de url of de veiling-id van ebay in het programma te plakken en Auction Inquisitor gaat voor je aan de slag. Uiteraard kan je dit ook zelf doen maar Auction Inquisitor doet het net even sneller!

Zo heb je in 1 oogopslag eigenlijk alle informatie die je wilt hebben zoals de Seller FeedBack Summary met het aantal Negative FeedBacks van de afgelopen jaren, de leeftijd van het account van de verkoper, het verschil tussen de buy in now prijs en de werkelijke prijs en ga maar door.

 

 

Met Auction Inquisitor krijg je een prima indicatie van de betrouwbaarheid van de verkoper en is allen al qua tijdsbesparing de moeite van het proberen waard!
Website Auction Inquisitor

 

Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.